Post Thumbnail

Jobba i Jubileumsparken sommaren 2019!

2019-02-04

Nu söker vi unga medarbetare till sommarsäsongen 2019.

Hur vi arbetar i parken:

Om arbetsplatsen:

I Jubileumsparken strävar vi efter att skapa en plats präglad av mångfald och inkludering och vi söker därför unga personer som representerar hela Göteborg. De flesta av parkens medarbetare är mellan 18 till 25 år och vi arbetar vi med ungt inflytande och delaktighet vilket innebär att du som medarbetare är med och påverkar och utvecklar innehållet i parkens aktiviteter. I parken arbetar vi lösningsorienterat vilket innebär att vi istället för att bara se problem fokuserar på att hitta lösningar på de utmaningar som dyker upp.

Arbetssättet innefattar även att vi lär av varandra och vi söker därför både dig med erfarenhet av de aktiviteter som finns i parken, och dig som aldrig tidigare seglat eller jobbat på en badplats. Alla sökande behöver med andra ord inte kunna aktiviteterna innan för att bli anställda. Vi erbjuder utbildning och handledning för samtliga av våra medarbetare och i slutet av säsongen erhåller alla medarbetare ett Blått certifikat vilket innefattar grundläggande kunskap inom bland annat segling, livräddning, hjärt-lungräddning, ledarskap och normkritiskt värdegrundsarbete.

Vi tror att du som söker jobb i Jubileumsparken är en ung person mellan 18-25 år som gillar att arbeta utomhus oavsett väder, att du gillar att möta nya människor och är öppen och vänlig mot andra. Du ska vara ansvarstagande, vara bra på att samarbeta samt kunna följa de regler och rutiner som gäller för olika situationer.

Vi tror också att du som söker arbete i Jubileumsparken är driven och har ett socialt engagemang och vill bidra till utvecklingen av parken och till att göra den till en öppen och inkluderande plats.

Parkens mest aktiva säsong är från maj till september då parken är öppen dagligen. Vi behöver då ledare som håller i aktiviteter som bastu, bad, segling och skate-aktiviteter.

 

Arbetsmoment:

 • Allmänn parkvård
 • Badvärd
 • Bastuvärd
 • Seglingsinstruktör
 • Lägerledare
 • Simskoleledare
 • Ledare för rullskridsko- skate och cykelaktivitet

 

  

Vilka tjänster kan du söka?

 • Badkoordinator
 • Seglingskoordinator
 • Parkvärd
 • Seglingsledare
 • Ledare för träningssimskolan

 

ANSÖKAN

Besök Arbetsförmedlingens hemsida och titta på de annonser som ligger uppe för Jubileumsparken. Det finns tre olika annonser, en för seglingskoordinatorn och en för badkoordinatorn samt en för parkvärdar. Läs noga igenom arbetsbeskrivningen och se vad du tror skulle passa bäst för dig. Skicka sedan din ansökan innehållande cv och personligt brev till: parkvardarjubileumsparken@passalen.se

I ansökan ska du tydligt redogöra för vilket område du helst skulle vilja jobba inom samt i vilken omfattning du vill jobba i parken under månaderna maj-september.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

För att söka samtliga tjänster ska du vara minst 18 år.

 

Länkar till annonserna på Arbetsförmedlingens webbplats:

Parkvärd, seglingsledare och ledare för träningssimskolan

Seglingskoordinator

Badkoordinator

 

VIKTIGA DATUM:

Samtliga arbetssökande måste kunna delta på grundutbildning 28 – 29 april mellan kl 9.00 och 17.00 båda dagarna.

Introduktion och kontraktsskrivning 10 april 17.30 – 19.30

 

Om anställningsvillkoren

Anställning från 40 – 100 % beroende på person och arbetsuppgift.

Lönenivåerna är matchade mot Göteborgs Stads nivåer för feriearbete.

Timlön. OB utgår vardagkvällar efter kl 19.00 och helger.


I Frihamnen i Göteborg ligger Jubileumsparken. Det är fortfarande inte bestämt hur området ska se ut i framtiden men sedan 2014 har Göteborgs stad genom Älvstranden Utveckling AB byggt ett antal prototyper som gör det möjligt för alla att besöka parken redan nu.

Du kan bland annat besöka Den allmänna bastun och Det allmänna badet, eller prova på segling, rullskridsko, cykling och skateboard. Jubileumsparken drivs av föreningen Passalen genom ett IOP (idéburet offentligt partnerskap), mellan Passalen och Göteborgs stad. Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för alla människors rätt till ett aktivt och meningsfullt liv. Som driftspartner i Jubileumsparken ansvarar Passalen för den dagliga driften av anläggningen och låter sin värdegrund genomsyra all verksamhet i parken.

Tillsammans tar vi oss an utmaningen att göra Jubileumsparken till en öppen och inkluderande mötesplats där alla ska känna sig välkomna.