Post Thumbnail

ORTENS KONSTFESTIVAL 2016 – LÄNGE LEVE VI

Plats:
Jubileumspark 113

PANTRARNA PRESENTERAR:
ORTENS KONSTFESTIVAL 2016
– LÄNGE LEVE VI –

Torsdagen den 15 september öppnar Ortens konstfestival! Temat för festivalens allra första år är länge leve vi. Under festivalen kommer konstnärer från orter runtom i Göteborg ställa ut sina verk. Dessutom ett program fullt av uppträdanden, föreställningar, open mic och mycket mer!

Oavsett vilka konstformer vi använder så utgår vi ifrån oss själva, våra erfarenheter och våra berättelser. I konsten tar våra tankar form och blir greppbara. Våra texter, bilder och vår musik bär på våra budskap, drömmar och historier.

Med ortens konstfestival vill vi lyfta vår konst och hylla vår kultur. Vi vill starta en plattform där vi skapar och presenterar konst som vi och våra systrar och bröder kan relatera till.

Festivalen är början på en rörelse där vi definierar vad som är konst utifrån oss själva och låter vårt skapande ta den plats och uppmärksamhet som den förtjänar.

Länge leve vi

Ortens konstfestival är en del av Pantrarnas kulturverksamhet Speak your mind och görs i samarbete med deltagarna, festivalens referensgrupp och Konstfrämjandet.

Mer info och program kommer inom kort!

KONTAKT
Pantrarna@hotmail.com