Post Thumbnail

Anmäl dig som volontär till Volvo Ocean Race i Frihamnen Göteborg, 14–21 juni 2018

2018-02-13

Volvo Ocean Race kommer till Frihamnen i Göteborg och nu går det att ansöka om att vara volontär som kan bidra till att göra hamnstoppet till ett evenemang i världsklass. Volvo Ocean Race är världens största havskappsegling och nu har du chansen att vara en del av detta globala megaevenemangs som volontär. Det är en fantastisk möjlighet till att få nya erfarenheter, träffa nya vänner och ha kul!

Sammanlagt kommer Volvo Ocean Race att behöva ett volontärsteam på cirka 300 personer till organisation på land i Race Village, evenemangsområdet i Frihamnen där folkfesten äger rum 14–21 juni. Utöver detta söker Göteborgs Kungliga Seglarsällskap (GKSS) 100 volontärer för deras organisation med tävlingen på havet.

Alla som är 18 år eller äldre är välkomna att söka volontärsplatser, och om du kan prata flera språk är det ett plus. Det finns många olika typer av volontärsuppgifter. En del arbetar mot publiken med diverse aktiviteter, en del som värdar eller värdinnor mot samarbetspartners och sponsorer, en del bakom kulisserna för att få allt att fungera och några mot seglingsteamen som kommer till Göteborg. Man skall kunna arbeta minst 4 pass/dagar för att få vara med.

Mottot för Volvo Ocean Race volontärer är:” Excellence is not a skill, it´s an attitude. It´s doing ordinary things extraordinary well”. Volvo Ocean Race i Göteborg ska bli ett evenemang i absolut världsklass. Var en del av teamet som gör det möjligt!

Volvo Ocean Race webbplats kan du läsa mer och anmäla ditt intresse för volontärsuppdragen som gäller evenemangsområdet i Frihamnen.

GKSS webbplats kan du läsa mer och anmäla ditt intresse för GKSS:s volontärsuppdrag på havet.

 

Under eventet kommer du kunna lära dig mer om Älvstaden och stadsutveckling! Mer information kommer längre fram.