Post Thumbnail

Världspremiär för Ringön Swap Meet

2017-05-11

Den 27 maj är det världspremiär för Ringön Swap Meet. Idén om att samla bil, motorcyklar och mc entusiaster på ön dök upp efter Ö-festen förra året på Ringön och nu blir det verklighet. Som alltid på en träff av detta slaget handlar det om att byta och sälja saker samtidigt som man får chansen att titta på fina bilar och motorcyklar. All försäljning är motorcykel, bil, båt eller motorrelaterad. Förutom bilar och motorcyklar blir det musik, mat, en ölträdgård och allt annat som hör ihop med en fin vintage-fest.

TID   
Kl 12-framåt

PLATS
Saltet på Ringön (Stålverksgatan 2)

UPPLÄGG FÖR DAGEN
Kl 9-11     Inkörning av fordon och uppackning av försäljning
Kl 12-18   Swap Meet med försäljning av motorrelaterade prylar, öppna garage, parad, mat, dryck, musik etc.
Kl 18-19   Nedpackning av försäljning
Kl 18 –      Mat och musik

GOOD TO KNOW
Kontanter och swish funkar bäst (närmsta bankomat är på Backaplan). För besökare är enklaste vägen till Järnmalmsgatan på cykel. Annars spårvagn 10, 6, 5 till Frihamnen eller buss till Frihamnsporten. Därifrån ca 15 min promenad till Järnmalmsgatan. Det kommer finnas få parkeringsplatser runtomkring så skippa helst bilen.

Ringön Swap Meet är ett samarbete mellan verksamheter och garage på Ringön, Saltet på Ringön, Ringöns Fastighetsägarförening, Trygg Vacker Stad, Fastighetskontoret och Göteborg 2021. Ihop hoppas man på ett fint möte för alla som älskar vackra bilar och motorcyklar.

Så kom och var med!
Byt, köp och sälj.
Välkommen!